Safety Jogger on tuonut markkinoille kierrätysmateriaalista valmistetun Morris -turvakengän. Jokainen jalkine sisältää 10-12 mereen päätynyttä muovipulloa.

Jalkine on erittäin mukava ja hengittävä ja soveltuu vaativaan työkäyttöön. Siinä on komposiittikärki, eikä se sisällä metallia, joka tekee tuotteesta kevyen sekä esimerkiksi erittäin käyttökelpoisen ammateissa, joissa kuljetaan toistuvasti metallin ilmaisimen läpi. Jalkineella on työjalkinesertifikaatit EN ISO 20345:2011 ja ASTM 2413. Tässä S1P -jalkineessa on naulaanastumissuoja sekä ESD ja SRC ominaisuudet. ESD tarkoittaa, että jalkine purkaa staattista sähköä ja SRC tarkoittaa huippupitävää pohjaa.

Kenkä on valmistettu EVA-muovista/kumista, synteettisesta nupukista sekä  kierrätetystä neulotusta tekstiilistä ja mikrokuidusta. Vuoritus on hengittävää teknistä kuitua.

Jalkineen valmistaja Safety Jogger kuuluu belgialaiseen Cortina-ryhmään. Tämä tuotemerkki tunnetaan erinomaisesta hintalaatusuhteesta. Näitä Safety Jogger jalkineita myydään maailman laajuisesti jo 32 miljoonaa paria vuodessa ja se on voimakkaasti kasvava tuotemerkki.