Siirry Verkkokauppaan

Standimpuls – ergonomiset työpistematot

Polyuretaaniset työpistematot vähentävät olennaisesti selkään ja jalkoihin kohdistuvaa rasitusta sekä parantavat alaraajojen verenkiertoa seisomatyössä.  Asiakkaiden kokemusten mukaan sairauspoissaolot vähenevät selvästi mattoja käytettäessä.  Matot ovat hyvin kestäviä: takuu kuivissa olosuhteissa on 5 vuotta.

Mattoja saa kaikkiin kokoihin.  Peruskoko on 65 x 95 cm.  Myös ESD-versiot  (EN 61340-5-1) sekä vaikeasti syttyvät (DIN 4102/B1) versiot saatavina.

Tyypilliset käyttökohteet:

– kauppojen, hotellien, kioskien, huoltoasemien, ravintoloiden myyntipisteet
– asennustyöpisteet
– pakkaamot
– työkoneiden ympäristö
–  liukuhihnatyöpisteet

 

 

Standimpuls – kuplakuvioinen

Kuplakuvioinen standimpuls-profiili on ergonomisesti paras staattisessa seisomatyössä. Tyypillisiä käyttökohteita ovat mm. varastotyöpisteet, teollisuuden kokoonpano, myyntipisteet.

Katso lisää kuvia

Turnimpuls – kohokuvioinen

Kohokuvioinen Turnimpuls-profiili on sopivin kohteisiin joissa liikutaan enemmän. Turnimpuls-profiililla on vähemmän sivuttaiskitkaa kuin Standimpuls-profiililla. Tyypillisiä käyttökohteita ovat mm. hotellien vastaanotot, myyntipisteet, teollisuuden linjastot.

Katso lisää kuvia

Walkimpuls – sileäpintainen

Sileä Walkimpuls-profiili on sopivin kohteisiin, joissa liikutaan paljon. Tyypillisiä käyttökohteita ovat mm. myyntipisteet, ravintoloiden myyntitiskit, teollisuuden linjastot.

Katso lisää kuvia